Film-Tech Suomi

Yleinen kategoria => Aulan puolella => Aiheen aloitti: Antti Järveläinen - 16.02.18 - klo:10:41

Otsikko: Digijulisteet yms esittäminen
Kirjoitti: Antti Järveläinen - 16.02.18 - klo:10:41
Täällä kun on monenlaista seppää niin miten on otettu haltuun niin staattiset digijullarit kuin liikkuvat "living onesheetit"?

First view järjestelmään liittyen tuli sähköposti kyselyä mutta löytyykö jotain muita hyviä ratkaisuja.
Meillä on ollut muutaman eri vaihtoehto käytössä mutta tällä hetkellä mennään vlc playerin ja youtuben yhteistyöllä.
Otsikko: Vs: Digijulisteet yms esittäminen
Kirjoitti: Jussi Siponen - 19.02.18 - klo:20:56
Mikkelissä käytössä


Julisteita / motion postereita varten osa näytöistä on asennettu 90 astetta myötäpäivään kierrettyinä. Screenly ei ole tästä tietoinen, mutta motion posterit löytyy yleensä suoraan tähän käyvässä muodossa. Julistekuvat puolestaan pitää avata kuvaeditoriin, kiertää 90 astetta vastapäivään ja tallentaa - mahdollisesti myös pienentää/rajata ellei ole jo valmista digiposteria tarjolla.

Muuten hyvä ja toiminut vakaasti (sammutamme televisiot yöksi yhtä "näyteikkunassa" olevaa lukuunottamatta ja annamme Raspien olla päällä 24/7), mutta huono puoli Screenly OSE:ssa on keskitetyn hallinnan puute: jokainen näyttö pitää ylläpitää erikseen (selaimen kautta).
Otsikko: Vs: Digijulisteet yms esittäminen
Kirjoitti: Antti Järveläinen - 20.02.18 - klo:12:01
Kiitos Jussi. Näitä hallinta&esitysjärjestelmiä tuntuu olevan todella paljon ja näyttöjen määrät lisääntymään päin.
Meillä tällä hetkellä käytössä oleva vlc:n ja youtube soittolistan yhdistelmä on ihan kohtalainen vaihtoehto, ainakin kunnes jotain parempaa löytyy. Soittolistan päivittäminen ja useiden listojen hallinta on näppärää ja ne alkaa pyörimään itsestään kun tietokone käynnistetään. Videot skaalautuu näytön koon mukaan ja toimii jouhevammin kuin verkkosivupohjainen mediasoitin jota yritin väsätä lipunmyyntijärjestelmän yhteyteen. Videomuotoiset tiedostot toistuu ihan ok youtuben kautta, mutta kuvat ei suoraan tunnu menevän (ainakaan ilman google kuvien käyttöä), vaan pitää myös muuntaa videoiksi.
Osa näytöistä täytyy joka tapauksessa pyörittää lipunmyyntijärjestelmän kautta, mutta sen median toisto-ominaisuuden ovat hyvin rajoittuneet, joten muille näytöille jotain muuta järjestelmää tässä pitää etsiskellä.
Otsikko: Vs: Digijulisteet yms esittäminen
Kirjoitti: Antti Järveläinen - 11.04.18 - klo:12:39
Olen testaillut taas lisää monen moista ja tuo Screenly oli kyllä näppärä ja helposti opittavissa. OSE versiossa oli omat rajoitteet (ainakin linux aloittelijalle) mutta ihan kohtalaisesti sen kanssa pärjäsi. Testasin sen perään vielä PiSignagea, jonka jossa oli enemmän nappuloita mitä säätää ja ilmainen kolmeen näyttöön asti. Tällä määrällä pääsi hyvin testailemaan kokonaisuuden hallintaa. Useamman näytön hallinta samasta paneelista on kyllä hyvä ominaisuus vaikka kyllähän sillä pelkällä ip osoitteellakin hoitui.