Film-Tech Suomi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Tuomas Hauvala

Sivuja: [1] 2 3 ... 28
1
Aika erikoinen vika. Epäilisin näin omalla mututuntumalla, että leffan siirto on epäonnistunut ja paketti on jäänyt vajaaksi.
Kun elokuva ladattiin, tulihan siinä myös verifying-vaihe tehtyä?

2
Bittejä pinoon / Vs: Mitä mieltä Maccsboxista?
« : 12.04.17 - klo:21:28 »
Koska itselläni on juurikin tuonsorttinen käry selainkehittåmisen ja kaiken kehittämisen vaikeudesta, olen itse hyvin taipuvainen vain vaihtamaan selainta, enkä vaatimaan että ko kolkkien tulee toimia juuri minun valitsemassani selaimessa.  :D


3
Bittejä pinoon / Vs: Mitä mieltä Maccsboxista?
« : 08.04.17 - klo:22:07 »
IE-Only ajasta on onneksi tosiaan päästy eroon. Ja Maccsboxin sivuilla kovasti väitetään, että toimii Firefoxissa. Ko bugi liittynee jotenkin Firefoxin tapaan käsitellä Javaa, jolla toi Maccsbox on nähdäkseni tehty.

Mitä tulee ns. selainsotaan, niin itsekin käytän pääasiassa Safaria, ihan koska koen sen olevan se ainoa oikea Mac-selain. Sen käyttö tuli opittua silloin kun Maciin siirryin. Mutta mikäli jokin web sovellus ei sitä tue/toimii virheellisesti, joudun käyttämään chromea. Kahden selaimen yhteistyö ei siis ole mitään kovin vaikeaa :D On vain tullut tähän ikään jo nähtyä niin paljon firefoxissa huonosti toimivia web-sovelluksia... :D

4
Bittejä pinoon / Vs: Mitä mieltä Maccsboxista?
« : 02.04.17 - klo:12:43 »
Lainaus
Firefoxia käyttäessä

Ei parane käyttää Firefoxia. Uusin versio tuntuu rikkovan vähän suurempiakin web-sovelluksia ihan huolella. Chrome on paras näihin, niinkuin melkein kaikkeen muuhunkin. Kehittäjä tuskin haluaa pysyä marginaalisen selaimen oikkujen perässä, koska yli puoli maailmaa käyttää Chromea.

5
Ongelmahan noissa päivityksissä on ikuisesti ollut se, että niillä on ollut taipumusta rikkoa jokin(tm) osa varoittamatta... SIksi niitä kai on tehty vasta pakolla. Itse kannatan edelleen nopeaa päivittämistä.

(omaa tajunnanvirtaa: Itse päivitin Windows server 2008 koneeseen normaaleja tietoturvapäivityksiä eräälle organisaatiolle. Rebootin jälkeen serverin RDP-protokolla ja Active directory jäivät makaamaan... Hauskaa yrittää kirjautua serverille joka pyörittää AD:tä kun AD-ei ole pystyssä, AD:hen sidoituilla tunnuksilla... Sanottakaan siis että päivittämiseen on syytä suhtautua kunnioituksella.)

6
Kerrataanpa yksinkertaiselle ;D Kyseessä on siis ongelma 25FPS:n kanssa, vai onko kyseessä B and the B:n tekstitysfilen SMTPE paketointi? :D

7
Bittejä pinoon / Vs: Barco DP2k-20c kuva
« : 04.09.16 - klo:15:02 »
Jops... Kosketusnäytöltä pitää tehdä käyttäjänvaihto ja sitten viilata kuva kohdalleen ja päällekirjoittaa makro. Ei vaikeaa, mut lähes mahdotonta neuvoa tässä. :D

8
Bittejä pinoon / Vs: Barco DP2k-20c kuva
« : 04.09.16 - klo:10:44 »
Siellä on macrosta sekä Maski että linssitiedosto lahonnut. Nämä tiedostot pitää korjata ja tallentaa, niin homma korjaantuu... :)

9
Bittejä pinoon / Vs: Kuva katoaa trailereiden jälkeen.
« : 03.09.16 - klo:20:10 »
Kannattaa kokeilla yksi kerrallaan niitä trailereita... Joku niistä voi olla viallinen.

10
*koputtaa puuta*

Vielä ei oo ollu mitään muuta kun kerran kadonnut 3D asetus makrosta ja säännöllisen epäsäännöllisesti epäonnistuva käynnistys kun serveri ei löydä levyjään, joka korjaantuu uudella bootilla. Vuodesta 2012 ollut käytössä Dolby DSS200 ja Barco DP2K-12C palvelevat toivottavasti jatkossa yhtä hyvin.

11
Bittejä pinoon / Vs: Nälkämaan Sampo -traileri
« : 29.01.16 - klo:21:02 »
Miten on päässy Uniquen porukalta tälleen lipsahtaan eetteriin. Easy DCP on tosi petollinen tuon suhteen... Kokemusta on :D

12
Bittejä pinoon / Vs: UNIQUE DIGITAL -latausjärjestelmä
« : 21.09.15 - klo:17:28 »
Mikään ei tipu toistaiseksi serverille automaattisesti :/ vaan sisältö pitää ladata unique tai gofilex-boksilta manuaalisesti ns. verkon yli.

13
Bittejä pinoon / Vs: UNIQUE DIGITAL -latausjärjestelmä
« : 19.09.15 - klo:14:07 »
Meillä on kaikkien Unique ja Gofilex asennuksien jälkeen selvitty elämästä hyvin... Paitsi että josssain on pullonkaula, niin Gofi kuin Unique purkiltakin leffat tippuu kiintolevyn kanssa samaa vauhtia serverille. Lisäksi konehuoneen läppäri kieltäytyy toimimasta samaan aikaan yhteistyössä Barcon ja Dolbyn kanssa. Erikseen kyllä, IP configuraation muuttamalla, mutta ei samaan aikaan... :D Ennen toimi, eli jokin verkossa on nyt tainnut muuttua. :D

14
Wau! Mulla olisi tiedossa firma jolle voitaisiin rakentaa pientettereiden tarpeita varten "etäserveri" DCP-o-maticin pyöritystä varten. Siitä voisi pienellä korvauksella ostaa käyttöoikeuden, ja muodostaa DCP-paketteja "hitusen" nopeammin... Olisiko porukalla kiinnostusta?

15
Lueskelin noita uutisia aiheesta ja tulin siihen tulokseen että virallisten tietojen mukaan Doremi:n nimi katoaa ja kaikki myydään Dolbyn nimellä.

Mitä tulee tuohon IMS:purkkiin niin ei mulla mitään sitä vastaan ole, kunhan siinä on tarpeeksi selkeä GUI. Muuten ei ole väliä. Toki ihminen ei voi kuin ihmetellä kehitystä, kun tuollaiseen korttiin saadaan serverin teknologia...

Onko tuosta IMS:stä olemassa mitään tietoja, että mitä Projektoreita se tukee?

Sivuja: [1] 2 3 ... 28