Film-Tech Suomi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Antti Järveläinen

Sivuja: [1] 2
1
Aulan puolella / Vs: Digijulisteet yms esittäminen
« : 11.04.18 - klo:12:39 »
Olen testaillut taas lisää monen moista ja tuo Screenly oli kyllä näppärä ja helposti opittavissa. OSE versiossa oli omat rajoitteet (ainakin linux aloittelijalle) mutta ihan kohtalaisesti sen kanssa pärjäsi. Testasin sen perään vielä PiSignagea, jonka jossa oli enemmän nappuloita mitä säätää ja ilmainen kolmeen näyttöön asti. Tällä määrällä pääsi hyvin testailemaan kokonaisuuden hallintaa. Useamman näytön hallinta samasta paneelista on kyllä hyvä ominaisuus vaikka kyllähän sillä pelkällä ip osoitteellakin hoitui.

2
Aulan puolella / Vs: Digijulisteet yms esittäminen
« : 20.02.18 - klo:12:01 »
Kiitos Jussi. Näitä hallinta&esitysjärjestelmiä tuntuu olevan todella paljon ja näyttöjen määrät lisääntymään päin.
Meillä tällä hetkellä käytössä oleva vlc:n ja youtube soittolistan yhdistelmä on ihan kohtalainen vaihtoehto, ainakin kunnes jotain parempaa löytyy. Soittolistan päivittäminen ja useiden listojen hallinta on näppärää ja ne alkaa pyörimään itsestään kun tietokone käynnistetään. Videot skaalautuu näytön koon mukaan ja toimii jouhevammin kuin verkkosivupohjainen mediasoitin jota yritin väsätä lipunmyyntijärjestelmän yhteyteen. Videomuotoiset tiedostot toistuu ihan ok youtuben kautta, mutta kuvat ei suoraan tunnu menevän (ainakaan ilman google kuvien käyttöä), vaan pitää myös muuntaa videoiksi.
Osa näytöistä täytyy joka tapauksessa pyörittää lipunmyyntijärjestelmän kautta, mutta sen median toisto-ominaisuuden ovat hyvin rajoittuneet, joten muille näytöille jotain muuta järjestelmää tässä pitää etsiskellä.

3
Aulan puolella / Digijulisteet yms esittäminen
« : 16.02.18 - klo:10:41 »
Täällä kun on monenlaista seppää niin miten on otettu haltuun niin staattiset digijullarit kuin liikkuvat "living onesheetit"?

First view järjestelmään liittyen tuli sähköposti kyselyä mutta löytyykö jotain muita hyviä ratkaisuja.
Meillä on ollut muutaman eri vaihtoehto käytössä mutta tällä hetkellä mennään vlc playerin ja youtuben yhteistyöllä.

4
Bittejä pinoon / Tuntemattoman väliajankohta
« : 27.10.17 - klo:12:20 »
Tuntematon sotilas on työllistänyt viime aikoina ja jos jotakuta helpottaa niin Joensuussa toimivaksi testattu väliajan aikakoodi on 1:36:21.240. Tuolla lukemalla osuu kohtauksen vaihtoon väliaika, mutta tämä risteää ohjeistuksen kanssa joten jos käytät niin testaaminen on välttämätöntä.

5
Bittejä pinoon / Vs: Dunkirkissä äänihäikkää
« : 19.07.17 - klo:13:48 »
Joensuussa toimii särisemättä.

6
Aulan puolella / Vs: Ensimmäinen näyttämäsi elokuva?
« : 30.03.13 - klo:14:57 »
Mielenkiintoinen kysymys.
Rupesin miettimään mutta en keksi mikä olisi ollut ensimmäinen näyttämäni elokuva. Muistelen että Star Wars ep 1 ja Matrix taisi olla viimeisiä elokuvia joista olen maksanut. Kun taas Austin Powersin ja Eyes Wide Shutin aikaan olin jo näyttämässä. Vai olisikohan Matrix ollut alkupään esityksiä myös. Toki tuolloin alussa oli monta kättä säätämässä, ja täysin yksin en näitä näyttänyt. Mukavia aikoja. Filmiaika muutenkin. Jos tällä hommalla eläisi niin sitä olisi kiva tehdä edelleen, nyt kun on jäänyt vähälle näytökset, ja edellisen kerran projektorin käynnistin loka vai marraskuussa...

7
Bittejä pinoon / Vs: Social Networkin kopiota kellään?
« : 13.05.11 - klo:11:37 »
Olinkin ottanut sen ylös.  ;D
Liian monta rautaa tulessa selvästi kun alkaa jo unohdella.

8
Bittejä pinoon / Social Networkin kopiota kellään?
« : 12.05.11 - klo:20:26 »
Jos sattuisi olemaan lähellä digikopio, niin kaipaisin lopputekstien alkamis aikaa.
Saisi huomiseksi automatiikan valoihin.
Toki jos filmistäkin on ylhäällä kuinka monta min & sek kestävät niin sekin kelpaa :)

Kiitokset jo tässä vaiheessa jos joku sattuu lukasemaan ja vastaamaan näin lyhyellä varotuksella.

9
Ok,
kiitos selvennyksestä.

10
Mielenkiintoinen ominaisuus jossain mainoksissa on siirtyvä tekstitys. Ensimmäisenä tulee mieleen Black Swanin mainos joka laajana esitettäessä piirtää tekstit kuvan alle mustaan alueeseen, mutta scopena ajettaessa tekstit tulevat kuvan päälle. Kaikki mainokset voisi olla näin fiksuja.

11


Keskiön survomista helpottaa myös kun kelaa käsin alkunauhan ja vaikka mahdollisen trailerin pois, niin jo rupee mahtumaan.  ;)

12
...ja sitten kun vielä saadaan Pitkäsen Markku avaamaan tarina-arkkunsa niin täytettäkin löytyy :D muistan käkättäneeni kaksin kerroin moneen otteeseen kun olin hetken Omenassa töissä Markun kanssa. Sitä juttujen määrää!

Suonenjoellakos tätä nykyä Markku puuhaa... *tarkistus* jep, Kino Rio tuossa seisoo.

Sekä Outokummussa myös. Johan tulis foorumiin eloa kun Make tarinoineen tulla tupsahtaa :) pitääkin muuten potkia häntä tähän suuntaan jos ei oo vielä eksynyt.

13
Filmin käsittelijät / Vs: Yliheittomerkit
« : 08.04.10 - klo:08:08 »
Samaa mieltä. Helpottaisi elämää, ja olisi ainakin samalla kaavalla kaikissa merkit.

14
Yleisesti leffojen koosta, yllätti pienuudellaan Winx-leffan koko joka taisi olla aika lähelle 50 Gb. Tiedostonimessä vielä reel 01 lisäsi hämäävyyttä, että puuttuuko tästä jotain. Tosin filmiversio saattaapi liikkua yhdellä kelalla ja tästä jäänyt tuo tiedostonimikin..

15
Bittejä pinoon / Vs: Sinkkuelämää 2:n traileri
« : 07.04.10 - klo:15:41 »
Digi (filmitrailerista en muista) sinkkuelämää 2 trailerin kertojanääni tosiaan tulee takakanavista. Olen myös siinä uskossa ollut, että taiteellinen ratkaisu, mutta ei kai sitten.

Sivuja: [1] 2