Film-Tech Suomi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Ville Ojala

Sivuja: [1]
1
Bittejä pinoon / Vs: Tomorrowland -esitysohjeet..?
« : 21.05.15 - klo:18:34 »
Täytyykö tuossa mennä sen mukaan mitä käsketään, eikä sen mukaan mikä parhaalta näyttää?

2
Jokainen on kriitikko / Vs: Mad Max: Fury Road
« : 21.05.15 - klo:18:33 »
Tom Hardylla oli ilmeisesti sopimus kolmesta Mad Max elokuvasta. Vaikea vaan kuvitella, että miten tuon voi ylittää.
Koska tämä oli melkoista silmäkarkkia ja tietokoneita käytetty erittäin vähän tehosteisiin, täytyy todeta että telkkarista tullut Muumion paluu näytti ihan hirveältä vaikka se aikoinaan hämmästytti tehosteillaan.

3
Jokainen on kriitikko / Mad Max: Fury Road
« : 17.05.15 - klo:16:39 »
Mad Max: Fury Road on kyllä mahtavin toimintaelokuva pitkään aikaan. Liimasi kyllä penkkiin ja 2 tuntia meni nopeasti.

4
Bittejä pinoon / Vs: The Imitation game ja Birdman
« : 15.05.15 - klo:16:56 »
Harmillisesti ei ole kun serverillä tila on rajallinen ja uusia tulee koko ajan.

5
Bittejä pinoon / Vs: Unique transit box
« : 15.05.15 - klo:16:55 »
Vähän harmittaa kun jo työntävät enemmän ladattavaa Uniquen puolelle ja spideriin joutuu anelemaan ja ei meinaa siltikään tulla. Uniquen asennuksesta ei ole mitään tietoa.

6
Kyllä trailerin maksimi pituus saisi olla korkeintaan puolitoista minuuttia. Sellaiset lähemmäs kolmea minuuttia olevat kertovat jo koko elokuvan. Harmittavaisesti nykyään suurin osa trailereista on noita pitempiä.

7
Bittejä pinoon / Vs: Unique transit box
« : 29.04.15 - klo:17:55 »
Onko tietoa saako uniquedigitalcinema.com sivustolta ladattua leffoja ja trailereita jotenkin? On kyllä itselle liian kryptinen sivusto. Nettiyhteys tuota Unique varten tänne käytiin jo laittamassa, mutta muita bokseja tms ei ole näkynyt?

8
Aulan puolella / Vs: Elokuvateattereiden Facebook-sivuja
« : 04.10.13 - klo:18:24 »
Heitetään tähän nyt omatkin  ;) https://www.facebook.com/ForssanElavienkuvienTeatteri

9
Saatiin sentään yhteys jotenkin ja siirto aikaiseksi. Alkoi käymään tuskaiseksi tuon usb-kovalevyn kanssa kun siirto kesti tolkuttoman kauan. Perjantain elokuva on jotenkin pakko saada serverille kun levittäjä ilmoitti: "Ai te lataattekin sen sieltä (spider)? No me sitten perutaan tämä kovon lähetys"  :D

10
Monenlaista purkkia kokeiltiin välissä (todennäköisesti vääränlaisia), mutta yhteyttä ei saatu. No ristiinkytketty verkkokaapeli suoraan verkkortista ja Filezilla Client, niin saatiin siirto onnistumaan.

11
Tätä systeemiä rakentaessa, pitääkö laitteiden olla kiinni kytkimessä vai reitittimessä?

12
Olikohan muualla Juoppohullun päiväkirjan esityksissä ongelmia? Meille sattui ihan oma juoppohullu, joka nyt ei sinänsä muuten ollut paha tapaus ja muuta yleisöä lähinnä huvitti. Kaveri oli jo tullessaan hieman päihtyneen oloinen, mutta asiallisesti käyttäytyi. Vähän älämölöä oli esityksen aikana, mutta varsinainen ongelma oli kun hän sammui ja alkoi kuorsata. Ja tietysti sitten ryminän saatteleman tipahti penkiltä. Hetken kuluttua kuorsaus jatkui. Mietin että mitä tehdä, että pitääkö heittää ulos, mutta sitten olisi mennyt pilalle koko esitys. No loppuun asti mentiin, että tyyppi nukkui penkkien välissä.
Valot sytytettyä menin katsomaan mikä on herran vointi, niin autuaasti nukkui popcorn-pussi pään alla. Yksi rouva tuli kysymään, että oliko tämä rekvisiittaa teatterin puolesta :D
En saanut tyyppiä hereille ja poliisithan sitten soitin kun seuraava esityskin puski päälle. Kaveri kuitenkin heräsi omin avuin, pyyteli anteeksi ja lähti. Poliisit naureskeli, että olipa autenttinen Juoppohullun päiväkirja. Pomolle oli vielä illalla joku soittanut: "Enpä ennen ole ollut 4D elokuvassa!"

13
Bittejä pinoon / Vs: Spider - Siirtojärjestelmä
« : 27.09.13 - klo:19:14 »
Tervehdys näin uutena tulokkaana! Meidänkin teatterille saatiin tuo spider ja ihan huikea helpotus se on kun ei tarvitse enää niin paljoa ihmetellä missä meidän kopio viipyy ja matkahuollolla ramppaaminen vähentyy, kustannuksista puhumattakaan. Oliko tuolla ohje-osiossa ohjeita miten liittää PC Projektorin serveriin?

Sivuja: [1]