Film-Tech Suomi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : 11.04.18 - klo:12:39 
Aloittaja Antti Järveläinen - Uusin viesti kirjoittanut Antti Järveläinen
Olen testaillut taas lisää monen moista ja tuo Screenly oli kyllä näppärä ja helposti opittavissa. OSE versiossa oli omat rajoitteet (ainakin linux aloittelijalle) mutta ihan kohtalaisesti sen kanssa pärjäsi. Testasin sen perään vielä PiSignagea, jonka jossa oli enemmän nappuloita mitä säätää ja ilmainen kolmeen näyttöön asti. Tällä määrällä pääsi hyvin testailemaan kokonaisuuden hallintaa. Useamman näytön hallinta samasta paneelista on kyllä hyvä ominaisuus vaikka kyllähän sillä pelkällä ip osoitteellakin hoitui.

 2 
 : 31.03.18 - klo:13:22 
Aloittaja TLinden - Uusin viesti kirjoittanut TLinden
Jonkin aikaa luulin, että itse Maccsbox jotenkin aina näytöksen aikaan rikki, kun tilitys ei onnistunut. Syy näyttikin olevan, ettei enää toiminut ollenkaan käytössä olevan Firefox-version kanssa, päivityksen jälkeen alkoi taas toimia. (Vikana, että latasi kirjautumisen jälkeen tyhjän sivun.)

 3 
 : 28.03.18 - klo:20:41 
Aloittaja cabana80 - Uusin viesti kirjoittanut cabana80
Tietäisikö kukaan, onko pääkaupunkiseudulla vielä joku taho, jossa voi huollattaa 8 mm ja 16 mm filmiprojektoreita? Meillä on elokuvakerho Montaasissa kaksi Super 8 -projektoria sekä yksi Regular 16 -projektori, joiden käymisessä/filminsyötössä on pientä vikaa. Osaisiko joku ehdottaa huoltopaikkaa? Kino-Foto-yrityksestä ja Kinomafia-osuuskunnalta olemme jo tiedustelleet.

Kiitos!

 4 
 : 20.02.18 - klo:12:01 
Aloittaja Antti Järveläinen - Uusin viesti kirjoittanut Antti Järveläinen
Kiitos Jussi. Näitä hallinta&esitysjärjestelmiä tuntuu olevan todella paljon ja näyttöjen määrät lisääntymään päin.
Meillä tällä hetkellä käytössä oleva vlc:n ja youtube soittolistan yhdistelmä on ihan kohtalainen vaihtoehto, ainakin kunnes jotain parempaa löytyy. Soittolistan päivittäminen ja useiden listojen hallinta on näppärää ja ne alkaa pyörimään itsestään kun tietokone käynnistetään. Videot skaalautuu näytön koon mukaan ja toimii jouhevammin kuin verkkosivupohjainen mediasoitin jota yritin väsätä lipunmyyntijärjestelmän yhteyteen. Videomuotoiset tiedostot toistuu ihan ok youtuben kautta, mutta kuvat ei suoraan tunnu menevän (ainakaan ilman google kuvien käyttöä), vaan pitää myös muuntaa videoiksi.
Osa näytöistä täytyy joka tapauksessa pyörittää lipunmyyntijärjestelmän kautta, mutta sen median toisto-ominaisuuden ovat hyvin rajoittuneet, joten muille näytöille jotain muuta järjestelmää tässä pitää etsiskellä.

 5 
 : 19.02.18 - klo:20:56 
Aloittaja Antti Järveläinen - Uusin viesti kirjoittanut Jussi Siponen
Mikkelissä käytössä


Julisteita / motion postereita varten osa näytöistä on asennettu 90 astetta myötäpäivään kierrettyinä. Screenly ei ole tästä tietoinen, mutta motion posterit löytyy yleensä suoraan tähän käyvässä muodossa. Julistekuvat puolestaan pitää avata kuvaeditoriin, kiertää 90 astetta vastapäivään ja tallentaa - mahdollisesti myös pienentää/rajata ellei ole jo valmista digiposteria tarjolla.

Muuten hyvä ja toiminut vakaasti (sammutamme televisiot yöksi yhtä "näyteikkunassa" olevaa lukuunottamatta ja annamme Raspien olla päällä 24/7), mutta huono puoli Screenly OSE:ssa on keskitetyn hallinnan puute: jokainen näyttö pitää ylläpitää erikseen (selaimen kautta).

 6 
 : 16.02.18 - klo:10:41 
Aloittaja Antti Järveläinen - Uusin viesti kirjoittanut Antti Järveläinen
Täällä kun on monenlaista seppää niin miten on otettu haltuun niin staattiset digijullarit kuin liikkuvat "living onesheetit"?

First view järjestelmään liittyen tuli sähköposti kyselyä mutta löytyykö jotain muita hyviä ratkaisuja.
Meillä on ollut muutaman eri vaihtoehto käytössä mutta tällä hetkellä mennään vlc playerin ja youtuben yhteistyöllä.

 7 
 : 27.10.17 - klo:12:20 
Aloittaja Antti Järveläinen - Uusin viesti kirjoittanut Antti Järveläinen
Tuntematon sotilas on työllistänyt viime aikoina ja jos jotakuta helpottaa niin Joensuussa toimivaksi testattu väliajan aikakoodi on 1:36:21.240. Tuolla lukemalla osuu kohtauksen vaihtoon väliaika, mutta tämä risteää ohjeistuksen kanssa joten jos käytät niin testaaminen on välttämätöntä.

 8 
 : 24.07.17 - klo:08:36 
Aloittaja Jaska - Uusin viesti kirjoittanut Jaska
...valitettavasti Joensuu jää väliin, on olevinaan sen verran kiirettä.

 9 
 : 19.07.17 - klo:20:27 
Aloittaja Jaska - Uusin viesti kirjoittanut Elise Brandt
Niin oli! Pari kertaa vuodessa sitä tupataan törmäilemään, sitten Joensuussa seuraavaksi, eikö?

 10 
 : 19.07.17 - klo:20:21 
Aloittaja kino - Uusin viesti kirjoittanut Elise Brandt
Hyvä kun ratkesi! Meilläkään ei häikkää - vain hirvee meteli. Alkupuolella toimi normaali äänentaso hyvin mutta auta armias kun alkoi rytisemään... meinas tulla purkit seiniltä ja korvat särkyä, kolmella pykälällä joutui pudottamaan että oli siedettävällä tasolla. Huh!


Sivuja: [1] 2 3 ... 10