Film-Tech Suomi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: 16 mm filmikopioita  (Luettu 3137 kertaa)

Halonen

  • Täysjäsen
  • ***
  • Viestejä: 159
  • Entinen koneenkäyttäjä filmiajalta
    • Profiili
16 mm filmikopioita
« : 15.01.11 - klo:02:25 »

Tässäpä sitä tosiaankin kotiteatteriharrastusta oikein isolla K:lla ja perinteisesti!

Jos teillä kenelläkään on vasemman käden tietoa siitä, kenellä tai missä saattaa olla hallussa 16 mm elokuvafilmimateriaalia ja sellaista on menossa vaikka kaatopaikalle, niin täältä meikäläiseltä löytyy sellainen erinomainen "kaatopaikka", johon ne voi toimittaa!!!  :D :D Tai siis ottaa vastaan!

Rehellisesti toisin sanoen haalin tällä hetkellä omistukseeni 16 mm elokuvafilmejä ihan aihealueesta riippumatta (dokumentteja, opetuselokuvia, piirrettyjä, mainosfilmejä, ihan mitä vaan). Poissuljettuja ovat tietysti yksityisten itse kuvatut kotielokuvat, niistä en ole kiinnostunut. Lähinnä siis yleisessä levityksessä olleita filmikopioita kotikatseluun ja arkistointiin.

Jos sellaisia lojuu kenenkään nurkissa täysin tarpeettomana poistotarkoituksessa, otan erittäin mielelläni niitä vastaan. Filmeistä en tule käymään mitään jälleenmyyntikauppaa, vaan ne tulevat jäämään lopullisesti arkistoihini. Lisäksi filmeistä ei tehdä videokopioita yleiseen levitykseen. Niiden tarkoitus on täysin palvella omaa elokuvaharrastustani.

Jos joku välttämättä filmikopioistaan haluaa rahaa, niin pikkusummista voin toki neuvotella, mutta etupäässä otan niitä lahjoituksina vastaan. Filmit tulevat hyvään ja asiantuntevaan kotiin.

Olen toki tutkinut ulkomaiset markkinat, mutta huhuilen aluksi etupäässä Suomen oloissa näitä.

Yhteystiedot löytyy profiilistani, jos tietoa löytyy.
« Viimeksi muokattu: 15.01.11 - klo:02:28 kirjoittanut Halonen »
Kirjattu